Ibis centraal

Ibis centraal

Ibis hotel Amsterdam centrum
Wil je betaalbaar een weekendje Amsterdam boeken? In onze hoofdstad is genoeg te beleven alleen de hotelprijzen stijgen de laatste jaren de pan uit. Gelukkig kan je voordelig het Ibis hotel Amsterdam boeken. Dit degelijke hotel heeft altijd een ideale ligging, vlakbij alle bezienswaardigheden en is toch lekker betaalbaar. De hotels van Ibis zijn ideaal voor een citytrip of zakenreis naar Amsterdam. Nog een voordeel aan de hotels is dat er altijd gratis Wifi aanwezig is. Handig als je even een berichtje naar het thuisfront wil sturen. Daarnaast is er ook nog eens 24 uur iemand bij de receptie aanwezig. Je kan zo altijd met vragen of problemen terecht bij de receptie van het Ibis hotel Amsterdam.

 

Ibis hotel Amsterdam verspreid over de stad.

In Amsterdam zijn verschillende Ibis hotel vestigingen te vinden. De hotels liggen altijd in de buurt van voorzieningen. Zo is er een hotel in de buurt van de luchthaven Schiphol. Handig als je al vroeg op het vliegtuig stapt en graag vlakbij wilt overnachten. Naast Schiphol is het mogelijk om een hotel in de buurt van het station te boeken. Je kan zo eenvoudig afreizen naar de verschillende bezienswaardigheden in Amsterdam centrum.

Ibis hotel Amsterdam is altijd uitstekend verzorgd.

Bij het Ibis hotel Amsterdam kan je er altijd op rekenen dat je ondanks de prijs voor een kamer in de watten gelegd wordt. De hoogste service is altijd één van de prioriteiten in het hotel. Zo ben je niet verplicht om voor 10.00 te gaan ontbijten en kan dit bij Ibis zelfs tot 12.00. Ontdek het zelf tijdens je eigen citytrip in Amsterdam.

Categorie:Uncategorized Tags , , ,